• تماس با ما

    05632255201-3

  • ساعات تماس

    8 صبح الی 5 عصر

رنگ های ساختمانی

رنگ های مناسب برای رنگ امیزی ساختمان

امروزه رنگ های ساختمانی جزو پرخطرترین موادی است که در دکوراسیون منزل مورد استفاده قرار می گیرد. این در حالی است که در اغلب کشورهای پیشرفته، حداقل استفاده از رنگ های ساختمانی به عمل می آید و در عوض متخصصان دکور و طراحی داخلی ساختمان درصدد استفاده از راه های جایگزینی هستند که ضمن اینکه توان رقابت با رنگ را در زیبایی بخشی و ایجاد تحول در فضا داشته باشند مضرات ناشی از کاربرد رنگ های ساختمانی را نیز کاهش دهند.

استفاده از کاغذهای دیواری اولین راهکار جایگزینی دکور دیوار با رنگ های شیمیایی است که اغلب مالکان واحدهای مسکونی از گذشته تا امروز از آن استقبال کرده و می کنند. این در حالی است که شیوه های جدیدی این روزها مورد توجه سازندگان و دکوراتورها قرار گرفته است که در قالب پوشش های سلولزی انتخاب بهتری در مقایسه با کاغذ دیواری و رنگ های شیمیایی محسوب می شود.

شاید شما هم نام بلکا را به عنوان نوعی پوشش سلولزی برای دکور و پوشش سطح دیوارها و جایگزینی با رنگ یا کاغذ دیواری را شنیده باشید.

بلکا از کجا آمد؟

در گذشته های دور، مردم ژاپن به علت سرمای زیاد این منطقه برای اولین بار سبوس برنج را بعد از کوبیدن با چسب ترکیب نموده و به صورت لایه ای روی درها می مالیدند که از آن به عنوان عایقی در برابر سرما استفاده می کردند. بعدها این پوشش شکل کامل تری گرفت و در اروپا استفاده شد و به جای سبوس و ساقه برنج از مواد دیگری استفاده شد؛ یعنی ماده اولیه سلولز بود و افزودنی های فراوانی به آن اضافه شد که تنوع این محصول را بسیار زیاد نمود و کم کم به صورت یک پوشش شناخته شده درآمد که در تمام دنیا کاربرد دارد.

بلکا شکیل شده از الیاف پنبه ای، رزین های سلولزی، آراینده های معدنی، پیگمنت های مقاوم، روان کننده ها و دیگر افزودنی هایی است که به صورت خمیر و با استفاده از ماله های فلکسی گلاس بر روی سطح کار اجرا می شود. این پوشش دارای خواص جالب توجهی است که به عقیده دکوراتورها می توان از آن به عنوان بهترین و زیباترین جایگزین برای رنگ و کاغذ دیواری نام برد.

 

مزایای کاربرد پوشش های دیواری سلولزی

  • سرعت اجرای بالا
  • طول عمر بسیار بالا
  • مقاومت بالا در برابر آتش، ضربه شدید و رطوبت
  • دارای صرفه اقتصادی در مقایسه با انواع رایج پوشش های ساختمانی
  • ترک ها و عیوب زیر کار را از بین می برد و به راحتی قابل ترمیم است
  • عایق صوتی به شمار می رود و رفلکس صدا را تا حد زیادی کاهش می دهد
  • قابل اجرا روی همه سطوح صاف مثل گچ یا گچ و خاک، سیمان و حتی چوب و شیشه